Heb je vragen?

Heb je specifieke vragen? We hebbben ons best gedaan om alle ordelijk te ordenen. Staat uw vraag hier niet tussen? Stuur ons een mail en we komen er snel op terug.

+-Klopt het dat je bij de Burgerij alleen telefonisch kan reserveren?

Dat is helemaal correct. Het ene restaurant werkt met boekingssystemen genre 'Tablebooker', bij andere collega's kan je bijvoorbeeld alleen via mail reserveren, wij opteren voor de telefoon (of ter plekke in de Burgerij). Is voor ons genre van resto het handigst en het makkelijkst. Opdat we snel kunnen noteren, en bij mogelijke dubbele boekingen meteen kunnen anticiperen omdat we in directe communicatie staan met de klant. De coördinaten om te reserveren vindt u bij de gegevens onder de gewenste locatie (op deze website). Let op: in de Burgerij Schoten, Eilandje@Mas én Léopold kan u ná 17u niet reserveren beneden de 10 personen!    

+-Alle pers noemt de Burgerij ‘kindvriendelijk’. Wat moeten we daaronder verstaan?

Ja, dat is zo en daar zijn we trots op! Het betekent kortweg dat alle kinderen welkom zijn in de Burgerij, en dat we ze in de best mogelijke omstandigheden ontvangen. Concreet: in Schoten, Eilandje@Mas en Léopold beschikken onze resto's over een aparte kids corner / speelhoek. Hier kunnen uw kinderen naar hartelust ravotten terwijl u al van een apéro nipt, of nageniet van een heerlijke espresso. En ook in Berchem staat er een grote rieten mand met daarin strips, knutselgerief, kleurboeken en potloden. Naast dit alles serveren we uiteraard ook aparte kidsburgers en gegratineerde stukjes kippenborst met frietjes. Kids More Than Welcome!

+-Kan je in de Burgerij glutenvrij eten?

GlutenVRIJ - een 'must' voor mensen met een glutenallergie - NIET (veronderstelt aparte keukens, bestek, borden, enz. en daar moeten we jammer genoeg voor passen), glutenARM WÉL! Zo is bv. onze burger Falafel glutenarm, met een saladbun ipv een broodje. In elke Burgerij is er een I-Pad die u vertelt uit welke ingrediënten onze gerechten zijn samengesteld. Zo weet u meteen of de burger of de wrap die u wil eten bepaalde allergenen bevat. De speciaal daartoe ontworpen applicatie - QualityGuard - is dan ook een perfecte gids voor al zij die met een bepaalde allergie worstelen. QualityGuard doet zelfs méér dan de allergenen-wetgeving ons oplegt.